Ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλά για όλους και για όλα: Η κλίκα και το bullying στην Παπαδοπούλου

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα και έδωσε απαντήσεις για την συμπεριφορά του στο ριάλιτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

Το πρώην μέλος της ομάδας των Διασήμων θέλησε να εξηγήσει ποια είναι η πραγματικότητα σχετικά με όσα ακούστηκαν για το γεγονός ότι είχε δημιουργήσει κλίκα όσο ήταν στο Survivor.

Μετά την πρώτη συνέντευξη που είχε δώσει στην Ελεονώρα στον Άγιο Δομίνικο δημιουργήθηκε η εντύπωση πως ο πρώην παίκτης ήταν ο «εγκέφαλος» της κλίκας στην ομάδα του. «Από πού μεταφράστηκε ότι υπήρχε κλίκα κι εγώ ήμουν ο εγκέφαλος», είπε ενοχλημένος και ζήτησε να του δείξουν βίντεο που να αποδεικνύει κάτι τέτοιο.

Ένα από τα στιγμιότυπα που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά και προκάλεσε αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα του κόσμου ήταν το πλάνο όπου ο Χανταμπάκης έκανε «πλάκα» με το σουτιέν της Ειρήνης Παπαδοπούλου, υποδυόμενος πως συμμετάσχει σε ψηφοφορία. Τελικά αποδείχτηκε πως το συγκεκριμένο σουτιέν ήταν της Λάουρας Νάργες.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή για αυτή την παρεξήγηση, ενώ αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση και των δύο, εκείνος έστειλε μήνυμα στην Ειρήνη να βρεθούν αλλά ακόμη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της τραγουδίστριας, δεν έχουν καταφέρει να συναντηθούν. Όπως είπε ήταν απλά μια πλάκα και δεν είχε καμία σχέση με bullying προς την τραγουδίστρια.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον περιβόητο καβγά του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν τον ειρωνεύτηκε που έκανε το σταυρό του, πριν το φαγητό.

«Δεν προστάτεψα τον εαυτό μου στον τσακωμό μου με τον Ντάνο. Έχασα το δίκιο μου», είπε σχετικά με αυτό ο πρώην παίκτης της ομάδας των Διασήμων και δήλωσε πως με τον Αγγελόπουλο ήταν διαφορετικοί παίκτες.

«Δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε πολύ κοντά, γιατί είμαστε πολύ διαφορετικοί παίκτες, είχαμε διαφορετικές αντιλήψεις για τους κανονισμούς τους παιχνιδιού οπότε δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά στο παιχνίδι. Εκτός παιχνιδιού… ξαναγνωριζόμαστε και… ο καθένας κρίνει τον άλλον αν του ταιριάζει στον χαρακτήρα», είπε.