Στρατιώτης ήταν ο άνδρας που σκοτώθηκε από το τρένο στα Οινόφυτα

Στρατιώτης ήταν ο νεαρός άνδρας που παρασύρθηκε από το τρένο στα Οινόφυτα και σκοτώθηκε.

Τραγικό θάνατο βρήκε στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης στα Οινόφυτα ένας νεαρός στρατιώτης, όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη κεντρική γραμμή Αθηνών – Οινόης – Χαλκίδας, κοντά στο Σταθμό της Οινόης.

Σύμφωνα με το lamiareporta.gr ο άτυχος στρατιώτης ηλικίας 19 ετών, που υπηρετούσε στη μονάδα Τεθωρακισμένων στον Αυλώνα και είχε πάρει άδεια, παρασύρθηκε από την αμαξοστοιχία σε ένα σημείο που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή, όπου περπατούσε παρέα μάλιστα με έναν συνάδελφο του.  Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού ο φίλος  του που είναι επίσης στρατιώτης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής: Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

eleftherostypos.gr