Ανατροπή στο τροχαίο με τους δύο νεκρούς στα Χανιά: Μεθυσμένος ο Γεωργιανός οδηγός, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της φοιτήτριας

Νέα τροπή, όπως φαίνεται, παίρνει η υπόθεση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στους δύο φοιτητές στα Χανιά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης Στέλλας Γιώργος Κομισόπουλος, μαζί με τη μητέρα και τον αδελφό της αδικοχαμένης κοπέλας, συναντήθηκαν με την διοίκηση του Πολυτεχνείου Κρήτης και σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, είπε ότι ενδέχεται να προστεθούν και να αλλάξουν οι κατηγορίες με τα νέα στοιχεία που αναμένεται να έρθουν στο φως. «Υπάρχουν νέα στοιχεία θα βγουν σιγά σιγά, κάποια βίντεο που θα έρθουν, οι πραγματογνωμοσύνες και θεωρώ πως αυτοί που άσκησαν διώξεις και θα αναθεωρήσουν και πρέπει να αναθεωρήσουν. Το κατηγορητήριο αποδόθηκε βάσει των στοιχείων που είχε μέχρι τώρα. Αν αλλάξουν τα στοιχεία δε σημαίνει πως δεν πρέπει να αλλάξει το κατηγορητήριο… Το αλκοόλ στην εκπνοή του 20χρονου οδηγού, ήταν 0,35mg και η πείρα λέει ότι αυτό θα έρθει «διπλό» στο αίμα τουλάχιστον. Ποιος λέει ότι δεν ήταν μεθυσμένος;! Και γιατί δεν στρίβει αριστερά στην κλίση και θερίζει δύο παιδιά που βρίσκονταν στο έρεισμα; Θα τα δούμε αυτά… Να δούμε και σχεδιαγράμματα και πραγματογνωμοσύνες και θα δούμε που θα καταλήξει η κατηγορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα απέδωσε ευθύνες και στην Πολιτεία για αδιαφορία και αδράνεια στο θέμα του δρόμου-καρμανιόλα. «Η προτεραιότητα της οικογένειας και ο λόγος παρουσίας σήμερα εδώ είναι αυτή τη στιγμή, η θυσία των δύο φοιτητών, να σηματοδοτήσει εξελίξεις επιτέλους σε αυτό το δρόμο» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Κομισόπουλος και πρόσθεσε, «υπάρχουν μελέτες αναβάθμισης του δρόμου και του κόμβου και είναι στη διάθεση της Περιφέρειας Κρήτης από το 2014 και έχει μεταβιβαστεί στην Περιφέρεια Κρήτης. Αυτός είναι ο λόγος παρουσίας της οικογένειας εδώ σήμερα. Θα πρέπει αυτό να σηματοδοτήσει εξελίξεις, θέλουν δε θέλουν ο κόμβος θα γίνει, έχουν δεν έχουν κονδύλια, δεν μας απασχολεί. Την απασχολεί η ασφάλεια των παιδιών και η θυσία μην πάει χαμένη, όποιος κυκλοφορεί εδώ κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή…».

Ο κ. Κομισόπουλος, σύμφωνα με το zarpanews, ανέφερε ακόμη ότι προς το παρόν η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας δεν θα κινηθεί αστικά. «Προς το παρόν η οικογένεια θέλει να αποτελέσει ο θάνατος αρχή εξελίξεων. Μοιραία η Πολιτεία έχει ευθύνες από το ’14 υπάρχει μελέτη και το ’16 επανέρχεται και κάποιοι αδιαφορούσα. Εμείς θέλουμε και αερογέφυρα για να περνάνε και οι φοιτητές… η στάση είναι καρμανιόλα. Ο θάνατος να αποτελέσει αρχή εξελίξεων…», είπε.

Από την πλευρά της η μητέρα της αδικοχαμένης Στέλλας βγήκε από το γραφείο της Πρυτανείας  και είπε μόνο μια φράση: «Να μην κλάψουν άλλες μανάδες!»

Πηγή| iefimerida.gr