ΝΔ για Τσίπρα: Με φιέστες δεν γίνονται μεταρρυθμίσεις

«Η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι, κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία» αναφέρει η Πειραιώς

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Γεωργαντάς, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στο Μουσείο Μπενάκη και το σχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση για τη διοικητική μεταρρύθμμιση υποστήριξε ότι το έργο που παρουσιάζει η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα σε αυτά τα δυόμιση χρόνια είναι οι στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων και οι τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης. Ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν πιστευει στις μεταρρυθμίσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο κ. Τσίπρας ανέξοδα και ανεύθυνα παριστάνει το μεταρρυθμιστή της Δημόσιας Διοίκησης. Βέβαια το ακροατήριό του μικραίνει όλο και περισσότερο.

Δυόμιση  χρόνια τώρα ξηλώνει τις μεταρρυθμίσεις που είχε κάνει η προηγούμενη Κυβέρνηση και η πραγματικότητα στη Δημόσια Διοίκηση είναι: Κομματικοποίηση, στρατιές μετακλητών και συμβασιούχων, τοποθετήσεις συγγενών και κολλητών σε θέσεις ευθύνης, χειροτέρευση της θέσης της χώρας στη διαφθορά, ατιμωρησία των επίορκων και αναξιοκρατία.

Σήμερα επιχείρησε να αντιγράψει την Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση της Νέας Δημοκρατίας.

Κάθε καλοπροαίρετος πολίτης αναρωτιέται γιατί του πήρε δυόμιση ολόκληρα χρόνια για να κατανοήσει ότι η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η σωστή.

Είναι προφανές ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις, δεν έχει την πολιτική βούληση και δεν μπορεί να τις κάνει πράξη. Όσες γραφικές φιέστες κι αν πραγματοποιήσει».

protothema.gr