Φλαμπουράρης: Θέλουμε να προσελκύσουμε όσους περίπου συμφωνούν μαζί μας, έτυχε να είναι στις 3 Σεπτέμβρη

Έτσι εξήγησε ο υπουργός Επικρατείας το άρθρο του πρωθυπουργού για τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη χρονική στιγμή που δημοσιεύθηκε

Στο μείζον πολιτικό θέμα που έχει προκληθεί από το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με το οποίο επιχειρεί να καπελώσει την κεντροαριστερά αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Αφού επιτέθηκε, στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, στη Φώφη Γεννηματά για την αντίδρασή της λέγοντας ότι «κρύβει άγχος και θα μπορούσε να μην είναι υβριστική» στη συνέχεια επιχείρησε να εξηγήσει την κίνηση του πρωθυπουργού.

«Είναι θεμιτό ο ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται στην πλειοψηφία του λαού. Στόχος του είναι να προσελκύσει όλον τον κόσμο που συμφωνεί ή περίπου συμφωνεί με την πολιτική του Τσίπρα» είπε ο υπουργός Επικρατείας.

Όσο για τη χρονική συγκυρία που συνέβη αυτό ο κ. Φλαμπουράρης απλά σχολίασε ότι «έτυχε να συμβεί στις 3 του Σεπτέμβρη» λέγοντας ότι «όταν ο Ανδρέας επέλεξε την 3η του Σεπτέμβρη, τότε κανείς δεν τον είπε σφετεριστή και κλέφτη».

Όσον αφορά την κατάσταση στη χώρα είπε ότι «έχουμε πετύχει σε έναν βαθμό να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».

Για τις πανελλαδικές είπε ότι στόχος είναι να αποφορτιστεί το Λύκειο, εξηγώντας ότι «δεν θα καταργηθούν τώρα οι εξετάσεις γιατί δεν έχει φτιαχθεί η υποδομή ώστε να γίνει αυτό».

Για τον ΕΝΦΙΑ τέλος αφού απέφυγε να τοποθετηθεί στο γιατί δεν τον κατήργησε η κυβέρνηση εξέφρασε την ελπίδα «του χρόνου στη ΔΕΘ να μπορούμε να ανακοινώσουμε νέες αντικειμενικές αξίες».

protothema.gr