Μητσοτάκης: Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για τα παιδιά που ξεκινούν σήμερα σχολείο [εικόνες] |

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο έχει γεννηθεί μετά το 2000. Γι’ αυτήν τη γενιά κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου».

Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του με μαθητές και μαθήτριες.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος της ΝΔ έγραψε συνεχίζοντας το μήνυμά του: «Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά. Γι’ αυτήν τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη» σημειώνει, σε ανάρτησή του στο facebook, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

«Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας. Θα είναι μία βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας, που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας. Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα!».

Πηγή: iefimerida.gr