Βίντεο: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα περίπτερα της ΔΕΘ

Στον Δικέφαλο του Βορρά που αποκλείστηκε από την Ευρώπη ευχήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Χαμογελαστός και άνετος, χωρίς σακάκι και γραβάτα εμφανίστηκε το πρωί στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης και συνομίλησε με πολύ κόσμο.

Μεταξύ των περιπτέρων που επισκέφτηκε, ήταν και το περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπου τον υποδέχθηκαν δύο γνωστοί ΠΑΟΚτσήδες, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης και ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

O πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος είναι γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, θέλησε να κάνει πλάκα με τους παρευρισκομένους και τόνισε ότι «αυτό που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή ευρωπαϊκή πορεία, σας καλύπτει;». Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος έχει για φέτος αποκλειστεί από την Ευρώπη.

Επίσης, εκεί τον συνάντησε και ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη του είπε “γεια σου πρόεδρε ΠΑΟΚτσάκι”.

Τέλος, ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ κανόνισαν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζήκας και ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης.

Δείτε τη στιχομυθία στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, όπως την κατέγραψε το thestival.gr

protothema.gr