Στο TEDx ο Μητσοτάκης: Εδώ είναι η Ελλάδα που καινοτομεί και δημιουργεί |

«Εδώ στο TEDx χτυπάει η καρδιά μιας άλλης Ελλάδας, για την οποία, δυστυχώς, δεν μιλάμε αρκετά συχνά».

«Είναι η Ελλάδα που καινοτομεί. Η Ελλάδα που δημιουργεί. Η Ελλάδα, η οποία ανοίγεται με αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Η Ελλάδα της κριτικής σκέψης απέναντι στα φαντάσματα της υπεραπλούστευσης και του λαϊκισμού.

Αυτή η Ελλάδα αναζητεί σήμερα, πολιτική έκφραση. Είναι η ίδια η Ελλάδα στην οποία πρέπει να επενδύσουμε, αν θέλουμε να ατενίζουμε το μέλλον με πραγματική αισιοδοξία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψή του στην έκθεση της TEDxAcademy, που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής.

mitsot tedx

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε την επίσκεψη πολύ ευχάριστη εμπειρία, όχι μόνο για τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία είχε την ευκαιρία να ακούσει, «αλλά και για τη δίψα αυτού του κοινού, που είναι βασικά ένα νεανικό κοινό, να ακούσει καινούργια πράγματα και να ξεφύγει μέσα από το μίζερο κόσμο στον οποίον πολλές φορές και με δική μας ευθύνη κλεινόμαστε».

Καταληκτικά ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε: «Φεύγω από το TEDx με μια πραγματικά αισιόδοξη αίσθηση, όχι μόνο για το μέλλον της χώρας μας, αλλά και για το πως όλοι μας, εάν πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας στα χέρια μας, αν προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι λίγο καλύτεροι, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να αλλάξουμε πραγματικά την όψη της πατρίδας μας».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή:iefimerida.gr