Κυρ. Μητσοτάκης: Σύντομα θα γίνουν εκλογές και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά

Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Κιλκίς και στην αγορά περπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ μίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες και συναντήθηκε με τα μέλη της ΝΟΔΕ, όπου είχαν συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα.

Απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέβλεψε τη γρήγορη διενέργεια εκλογών στη χώρα. «Έχουμε κοντά μας πολλούς παλιούς αγωνιστές, πριν από δυο μέρες γιορτάσαμε 43 χρόνια και θυμηθήκαμε παρακαταθήκη του εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή για μια παράταξη ανοικτή χωρίς κοινωνικό πρόσημο που συνδυάζει ελεύθερη οικονομική δράση με κοινωνική πρόνοια. Η ΝΔ ανοίγεται και φέρνει ανθρώπους που δεν ανήκαν στους κόλπους της. Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε:

«Εμείς δεν διχάζουμε, εμείς ενώνουμε τους Έλληνες και απέναντι σε μια κυβέρνηση που λέει ψέματα προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο. Ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. Εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως το Κιλκίς είναι συνυφασμένο και με πρωτογενή παραγωγή και κτηνοτροφία. «Δεν αντιλαμβανόμαστε ανάπτυξη της χώρας χωρίς υγιή ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα. Έχουμε ένα πλέγμα πολιτικών».

«Το ζήτημα ελληνοποιήσεων μου του λένε παντού, αν θέλουνε να αντιλαμβανόμαστε τη βόρεια Ελλάδα ως κέντρο παραγωγής πρέπει να εξασφαλίσουμε τον έλεγχο στα σύνορα. Θα δώσουμε απόλυτη προτεραιότητα. Έχουμε πολλά και φιλόδοξα σχέδια για πρωτογενή τομέα κάνουμε και ειδική προσυνεδριακή διαδικασία», συμπλήρωσε στους κατοίκους της πόλης ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γιάννης Τρουπής

liberal.gr