«Πώς μπήκαν και βγήκαν ανενόχλητοι από τον Ευαγγελισμό οι 15 Ρουβίκωνες;»

Παρά το γεγονός ότι δεκάδες υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι μισθοδοτούνται από το νοσοκομείο για την ασφάλεια εργαζομένων και ασθενών – «Ο γιατρός εργάζεται 35 χρόνια στον Ευαγγελισμό, έχει χειρουργήσει πάνω από 4.000 ασθενείς» λέει πηγή που μίλησε στο protothema.gr – «Δεν φοβήθηκε καθόλου, αλλά δεν τον άφησαν να μιλήσει»

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα μετά τη χθεσινή εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αθήνας, όπου «τραμπούκισαν» γιατρό, για τον οποίο… κάποιος τους είπε ότι παίρνει «φακελάκια».

«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραύγαζαν οι Ρουβίκωνες, τρομοκρατώντας τον γιατρό.

Στενός συνεργάτης του γιατρού που δέχτηκε τις απειλές από τους αντιεξουσιαστές περιέγραψε το σκηνικό, μιλώντας στο protothema.gr: «Μπήκαν 15 άτομα χωρίς κουκούλες, δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους».

Και συνέχισε: «Ο γιατρός εργάζεται 35 χρόνια στον Ευαγγελισμό, έχει χειρουργήσει πάνω από 4.000 ασθενείς. Δεν φοβήθηκε καθόλου, αλλά δεν τον άφησαν να μιλήσει».

«Το μυαλό του πάει κάπου, γιατί τον στοχοποίησαν και, όταν θα έχει στοιχεία, θα μιλήσει» προσέθεσε η ίδια πηγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «Ευαγγελισμός», το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, μισθοδοτεί δεκάδες υπαλλήλους εταιρείας σεκιούριτι για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Οι υπάλληλοι αυτοί βρίσκονται στην πύλη, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στις κλινικές του νοσοκομείου, προκειμένου να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του νοσηλευτικού ιδρύματος

Προξενεί, λοιπόν, ιδιαίτερη εντύπωση στους συνεργάτες του γιατρού, πώς 15 μέλη του «Ρουβίκωνα» κατάφεραν να μπουν, αλλά, κυρίως, να βγουν ανενόχλητοι από το νοσοκομείο, μετά το περιστατικό, κατά το οποίο «μπούκαραν» στο γραφείο του γιατρού. Φεύγοντας, δε, του έριξαν και καφέ στο πρόσωπο, για να… ολοκληρώσουν το έργο των αυτόκλητων τιμωρών..

 

 

protothema.gr