Φωτεινή Βελεσιώτου: Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα… πάρω άλλο Τσίπρα

Ακόμα ένας καλλιτέχνης δηλώνει απογοητευμένος από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και τις προεκλογικές υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν ποτέ.

Η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου που προσδιορίζεται ως ανένταχτη  αριστερή μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90,1» παραδέχτηκε ότι αν και είχε πιστέψει στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  και τον ψηφίσει  στις εκλογές του 2015 τώρα έχει απογοητευτεί. «Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από όλο αυτό που εισπράττω και παραμένω ανένταχτη. Είχα προσμονές πολλές τις οποίες πραγματικά είδα να χάνονται, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν άλλαξαν.»

Σε ερώτηση τι θα έλεγε  στον πρωθυπουργό αν ο κ.Τσίπρας πήγαινε να παρακολουθήσει την  παράσταση που δίνει στο γυάλινο μουσικό θέατρο απάντησε: «Θα του πω ότι είμαι απογοητευμένη πάρα πολύ,  αυτό φαντάζομαι ότι θα το έχει ακούσει και από πάρα πολύ κόσμο, δεν είμαι μόνο εγώ που έχω εισπράξει αυτή την απογοήτευση. Υποσχέθηκαν πάρα πολλά προεκλογικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν ανενημέρωτοι  όταν πήραν τα ηνία της χώρας στα χέρια τους».

Oταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα ήταν κατηγορηματική: «Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο, νομίζω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα πάω καν να ψηφίσω».

Πηγή:  iefimerida.gr