ΝΔ: Γιατί δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό ο Μουζάλας;

Απαντήσεις από τον Γιάννη Μουζάλα ζητά η Νέα Δημοκρατία γιατί η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό.
«Μετά τους διεθνείς Οργανισμούς, τους Δημάρχους του Αιγαίου, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και τους 53 του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Τίμμερμανς, ανέδειξε το αυτονόητο: Την παροιμιώδη ανεπάρκεια της Κυβέρνησης να διαχειριστεί το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα» τονίζει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
«H ερώτηση που έθεσε Αντιπρόεδρος της Κομισιόν είναι απλή, αλλά και αμείλικτη: Γιατί ο κ. Μουζάλας δεν αξιοποιεί τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό -μεταναστευτικό πρόβλημα; Η Νέα Δημοκρατία τον καλεί να απαντήσει σήμερα. Όχι στο Κόμμα του, αλλά στους πολίτες που ζουν καθημερινά τις τραγικές συνέπειες της κυβερνητικής ανεπάρκειας» συνεχίζει ο τομεάρχης.
«Θυμίζουμε ότι, μόλις προχθές, ο κ. Μουζάλας δέχθηκε κριτική, για τον ίδιο ακριβώς λόγο, από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αποχώρησε άρον άρον από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, για να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Τίμμερμανς. Ας καταλάβει, επιτέλους, ότι, μπορεί ο ίδιος να κρύβεται, αλλά οι ευθύνες του είναι πια ολοφάνερες, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά ακόμη και στην Ευρώπη» καταλήγει η δήλωση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

parapolitika.gr