Φωτογραφίες: Η «Βασίλισσα του Χιονιού» Μελάνια Τραμπ στόλισε το Λευκό Οίκο

Λίγο από Λίμνη των Κύκνων, λίγο από το Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη, η «πρώτη κυρία» επιχείρησε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό concept, με στόχο τη βελτίωση και την εικόνα του συζύγου της Ντόναλντ

Εικόνα παραμυθιού, με την ίδια πρωταγωνίστρια στο επίκεντρο και ένα διαφορετικό από άλλες χρονιές concept επέλεξε να παρουσιάσει η «πρώτη κυρία» των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία άνοιξε τις πύλες του Λευκού Οίκου, προκειμένου όλος ο κόσμος να θαυμάσει το στολισμό της προεδρικής κατοικίας ενόψει των Χριστουγέννων.

Η Μελάνια Τραμπ παρουσίασε ολόκληρη παράσταση από πολλά και πασίγνωστα παραμύθια. Μία εικόνα παραπέμπει στη Λίμνη των Κύκνων, όπου η ίδια περπατά ανάμεσα σε μπαλαρίνες που ενσαρκώνουν τα πανέμορφα μεγάλα πτηνά. Σε μία άλλη θεματική αίθουσα, η Μελάνια βαδίζει σε έναν παγωμένο διάδρομο, ως μία άλλη Βασίλισσα του Χιονιού.

Σε άλλο καρέ, η «πρώτη κυρία» κατασκευάζει παιχνίδια με παιδιά-ξωτικά, στο εργαστήρι του Άγιου Βασίλη. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές, καθώς και η σκηνοθεσία του όλου εγχειρήματος, το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Δείτε τις ενδεικτικές φωτογραφίες από τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου ενόψει των Χριστουγέννων…