Δ. Καμμένος (ΑΝΕΛ) : Δεν συμφωνώ με την σύνδεση Μαρέβας-Σφακιανάκη

«Μέχρι να το ερευνήσουμε δεν πρέπει να μιλάμε. Έχει θαυμαστό βιογραφικό ο Τζον Σφακιανάκης και αν έχει κάτι παράνομο να διωχθεί. Αλλά πρέπει να γίνει η απαραίτητη και σωστή έρευνα», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, όταν ρωτήθηκε για το αν συμφωνεί με τη διασύνδεση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τον Τζον Σφακιανάκη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο ΘΕΜΑ 104, ο κ. Καμμένος,  είπε για το ενδεχόμενο εμπάργκο πώλησης όπλων της Ε.Ε. εναντίον της Σαουδικής Αραβίας που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

«Δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το εμπάργκο. Αν υπάρχει εμπάργκο από την ΕΕ, έτσι και αλλιώς, δεν θα μπορεί να πουλάει κανείς. Τότε πρέπει να μην πουλάνε και οι Γερμανοί, οι  Γάλλοι, οι Ιταλοί».

Σε ό,τι αφορά την ανάκληση της συμφωνίας για πώληση των βλημάτων που θα συζητήσει η αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, ο Δ. Καμμένος απάντησε:

«Είμαι ενάντιος στο να πουλάμε όπλα, εκεί που, σχεδόν σίγουρα,  θα χρησιμοποιηθούν για βομβαρδισμό αμάχων ή οτιδήποτε άλλο, ωστόσο  η πώληση εμείς θέλουμε να προχωρήσει. Εγώ συμφωνώ με τον κύριο Φίλη, είμαι ενάντιος στο να πουλάμε όπλα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος ότι ισχύει το εμπάργκο».

Πηγή: iefimerida.gr