Μιχάλης Ζαμπίδης: «Ένιωσα αγαλλίαση που έφυγα από το Nomads»

Ο Iron Mike, δεν έκρυψε ότι μετάνιωσε που επέστρεψε στο παιχνίδι

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την επιστροφή του από το Palawan, έδωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης σήμερα στο Πρω1νό του Ant1. Ο Iron Mike, δεν έκρυψε ότι ένιωσε αγαλλίαση που έφυγε από το Nomads και αποκάλυψε ότι μετάνιωσε που επέστρεψε στο παιχνίδι, μετά την αποχώρηση της Μαντώς Γαστεράτου.

«Ένιωσα ότι δεν είχα κάτι άλλο μέσα μου, δεν ήμουν εκεί, οπότε, όταν συνωμότησε το σύμπαν για να φύγω, είπα “ωραία, με χαρά”. Aισθάνθηκα πλήρης για όλο αυτό το σχολείο που πέρασα», ανέφερε, καλεσμένος στο Πρω1νό, ο αθλητής και συνέχισε: «ένιωσα αγαλλίαση! Επειδή δεν έχω εμπειρία από ριάλιτι, είδα ότι θα έπρεπε να αλλάξω πολύ τον χαρακτήρα μου και να γίνουν πολύ άγρια τα πράγματα και δεν αυτό δεν είναι για μένα».

Ερωτηθείς για ποιόν λόγο επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της Μαντώς Γαστεράτου λόγω τραυματισμού, ο Μιχάλης τόνισε πως «δεν έχω μάθει να τα παρατάω, έχω μάθει να τα πηγαίνω μέχρι τέλους. Είπα “οκ, από τη στιγμή που μου κάνει η παραγωγή την πρόταση, θα το δω».
«Το μετάνιωσα! Όταν με τσίμπησε η σαρανταποδαρούσα, το μετάνιωσα! Είχα τα πάνω μου, είχα τα κάτω μου, δεν ήταν για μένα», συνέχισε, ενώ, μιλώντας για το δάγκωμα από το έντομο, δεν έκρυψε την αγωνία και τον φόνο που πέρασε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Μιχάλης Ζαμπίδης:

protothema.gr