Η Vogue διάλεξε τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις -Μόδα, ανάποδα δέντρα και ζαχαρωτά [εικόνες] |

Είναι αυτές οι ημέρες του χρόνου που όλα γίνονται πιο φωτεινά και δείχνουν πιο ζεστά.

Είναι Χριστούγεννα!

Αυτή την περίοδο, οι δρόμοι, τα καταστήματα, τα σπίτια είναι στολισμένα και μας βάζουν στο κλίμα των γιορτών, γεμίζοντας μας αισιοδοξία και χαμόγελα.

Οι δρόμοι του κόσμου μοιάζουν με παραμύθι και η αλήθεια είναι πως ορισμένες ιδέες διακόσμησης κάνουν πολλούς να χαζεύουν και να κοιτούν με θαυμασμό.

Η Vogue διάλεξε τις αγαπημένες της χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις στον κόσμο και μας ταξιδεύει.

 

Bergdorf Goodman, Νέα Υόρκη

Γνωστό για τις εντυπωσιακές του βιτρίνες, κανείς δεν περίμενε κάτι λιγότερο από το Bergdorf Goodman. Μια εικόνα σε άλλο επίπεδο…

Ξενοδοχείο Claridge’s, Λονδίνο

Ο θρύλος της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ επιμελήθηκε το δέντρο του ξενοδοχείου. Ανάποδο με εντυπωσιακό πάνω μέρος, καθώς οι ρίζες περικλείουν το περίτεχνο αστέρι

 

 

Hôtel de Crillon, Παρίσι

Οι επισκέπτες άμα τη αφίξει τους μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθώς την είσοδο του πολυτελούς παριζιάνικου ξενοδοχείου κοσμούν χιονισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

 

Βασιλικός Βοτανικός Κήπος του Κιου

Έχοντας τη φήμη του πιο εντυπωσιακού τούνελ στο Λονδίνο, ο επισκέπτης περπατά σε έναν λαμπερό διάδρομο με εκατομμύρια φωτάκια.

 

Tα Χριστούγεννα φώτισαν την  Leicester Square

 

Πολυκατάστημα Γκαλερί Λαφαγιέτ

Το εντυπωσιακό πολυκατάστημα πάντα τολμηρό στόλισε ένα δέντρο «ζαχαρωτό» με καραμέλες, αστεράκια και ντόνατς να κρέμονται γύρω του και να θυμίζουν παραμύθι, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Πηγή: iefimerida.gr