Λοβέρδος στο ΘΕΜΑ 104,6: Υπάρχει και αναφορά αξιωματικού ότι ήταν έτοιμοι για έλεγχο στο τουρκικό πλοίο αλλά πήραν άλλη διαταγή

Είναι μια περίεργη υπόθεση και περιμένω απαντήσεις από τον Πάνο Καμμένο δήλωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Για μια περίεργη υπόθεση έκανε λόγο ο Ανδρέας Λοβέρδος στο ΘΕΜΑ 104,6 μιλώντας για την ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή σχετικά με ένα περιστατικό τη νύχτα της 27ης προς 28ης Μαΐου 2016 στο οποίο η φρεγάτα Έλλη άφησε να φύγει τουρκικό πλοίο με ναρκωτικά.

Όπως είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «από ό,τι φαίνεται από την ανκοίνωση του ΓΕΝ όλα ήταν αντικείμενο εντολής».
«Είναι ντροπή να λες ότι με τέτοιες καιρικές συνθήκες δεν μπορεί να γίνει νηοψία» συμπλήρωσε σχολιάζοντας την απάντηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού που απέδωσα όλα όσα έγιναν στις κακές καιρικές συνθήκες.

«Περιμένω την απάντηση του Πάνου Καμμένου» πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος κάνοντας λόγο για μια «αναφορά αξιωματικού λιμενικού ότι ήταν έτοιμοι να κάνουν την επέμβαση αλλα διετάχθησαν να πάνε πίσω».