Αμυράς (Ποτάμι) στο ΘΕΜΑ 104,6: Να μας δώσουν τα πρωτόκολλα για την κλήρωση της φορολοταρίας

«Η κλήρωση δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνονται οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ ή η μετάδοση των θεμάτων στις πανελλαδικές» τόνισε ο κ. Αμυράς αντικρούοντας τις εξηγήσεις του ΥΠΟΙΚ

Επιμένει το Ποτάμι στα ερωτήματα που θέτει όσον αφορά τη φορολοταρία καθώς, όπως είπε στο ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Αμυράς η απάντηση κύκλων του υπουργείου Οικονομικών ότι η διαδικασία είναι αδιάβλητη «δεν μας ικανοποιεί».

«Εμείς θέλουμε να ξέρουμε τα πρωτόκολλα. Η κλήρωση δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο που γίνονται οι κληρώσεις του ΚΙΝΟ ή η μετάδοση των θεμάτων στις πανελλαδικές» τόνισε ο κ. Αμυράς αντικρούοντας τις εξηγήσεις του ΥΠΟΙΚ.
«Μπορεί να έχει γίνει κάτι λάθος στον αλγόριθμο ή κάτι να συμβαίνει. Γι’ αυτό θέλουμε απαντήσεις» πρόσθεσε ο κ. Αμυράς εξηγώντας ότι η αντίδραση του Ποταμιού ξεκίνησε όταν «επιστήμονες των αριθμών μας επισήμαναν ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να κληρώνονται 2 και 3 φορές οι ίδιοι άνθρωποι».

Ωστόσο ο κ. Αμυράς σημείωσε ότι «βεβαίως πρέπει να γίνονται λοταρίες ώστε ο κόσμος να νιώθει ότι επιβραβεύεται για ορισμένα πράγματα».