Μητσοτάκης: Η ΕΛΑΣ λαμβάνει εντολές να μην παρεμβαίνει στους μπαχαλάκηδες

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα εξαπολύει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της ΝΔ εκφράζει την κάθετη διαφωνία του με πιθανή νέα άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα και σημειώνει ότι το «πρόβλημα των Εξαρχείων» είναι πολυσύνθετο. Παράλληλα υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση δείχνει ακατανόητη ανοχή στον «Ρουβίκωνα» καθώς στις τάξεις της υπάρχουν άτομα που βλέπουν με συμπάθεια τέτοιου είδους πρακτικές.

«Η προσέγγιση της κυβέρνησης στα θέματα ασφάλειας είναι μια καθαρά μειοψηφική προσέγγιση», σημειώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη στο CNN Greece. «Η ατζέντα του “νόμος και τάξη” δεν είναι μια δεξιά ατζέντα, αφορά ολόκληρη την κοινωνία και ειδικά τις φτωχότερες τάξεις», υποστηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπληρώνοντας ότι είναι μια ατζέντα κοινής λογικής την οποία υποστηρίζει η μεγάλη πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

«Σήμερα στη χώρα εκτρέφεται μια νέα γενιά τρομοκρατών, η οποία στο πρόσωπό του βλέπει τον ιδεολογικό της καθοδηγητή», σημειώνει και προσθέτει ότι υπό κανονικές συνθήκες ένας άνθρωπος, όπως ο Κουφοντίνας, θα έπρεπε να βρίσκεται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Επαναλαμβάνει, επίσης, τη θέση για επαναφορά των φυλακών «Τύπου Γ».

eleftherostypos.gr