Ένωση Κεντρώων: Η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και ο πρωθυπουργός παίρνει συγχαρητήρια

Όπως αναφέρει, «τα συγχαρητήρια που παίρνει ο κ. Τσίπρας από Λαγκάρντ, Μοσκοβισί και Γκουρία σε πρώτη ανάγνωση κάποιοι τα θεωρούν επιβράβευση» – Ο Βασίλης Λεβέντης θα συναντηθεί το Σάββατο με τον Αλέξη Τσίπρα για το Σκοπιανό, στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών

«Η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί στον νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καπιταλισμό» υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων, εξηγώντας ότι αυτός είναι ο λόγος που πρωθυπουργός παίρνει συγχαρητήρια.

Όπως αναφέρει, «τα συγχαρητήρια που παίρνει ο κ. Τσίπρας από Λαγκάρντ, Μοσκοβισί και Γκουρία σε πρώτη ανάγνωση κάποιοι τα θεωρούν επιβράβευση. Σε δεύτερη, όμως, ανάγνωση θεωρούνται καλά λόγια για το ότι η Ελλάδα τα υπογράφει όλα και παραδίδεται αμαχητί στον νεοφιλελεύθερο μνημονιακό καπιταλισμό που επιβάλλεται στη χώρα μας».

Σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων, τα παραπάνω συμβαίνουν «σε μία χώρα που έχει νεκρώσει η παραγωγή, καμία επένδυση δεν έχει έρθει, έχουν στη μέση κοπεί οι μισθοί και συντάξεις και η που η βουλγαροποίηση είναι σε πλήρη εξέλιξη, με έναν προϋπολογισμό που δίνει βαρύτητα μόνο στον τζόγο και στα καζίνο και δεν περιέχει ίχνος ανάπτυξης».

protothema.gr