ΝΔ: Η προτροπή παραγωγού της ΕΡΤ «να γιαουρτώσουν τον Σαμαρά» συνάδει με τα νέα ήθη του ΣΥΡΙΖΑ;

Επίθεση στην δημόσια Τηλεόραση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή προτροπή παραγωγού της ΕΡΤ να «γιαουρτώσουν τον Αντώνη Σαμαρά», στο χθεσινό συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

«Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση: Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της ΕΡΤ Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ;», αναφέρει σε ανακοίνωσή του πριν από λίγο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται ότι ο παραγωγός της ΕΡΤ  κοινοποίησε στο Facebook ανάρτηση φίλης του εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και παράλληλα έγραψε ο ίδιος δικό του σχόλιο, σύμφωνα με το οποίο προτρέπει τον κόσμο να γιαουρτώσει τον πρώην Πρωθυπουργό.

«Γιαουρτώστε τον με verus να κάνει επιδερμίδα !!!!» έγραψε.

Ο Δημήτρης Αναστασόπουλος είχε εγκατασταθεί από το 2015 στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε αναλάβει τις επαφές του πρωθυπουργού με τον ξένο Τύπο.

Ως παραγωγός, εκτελώντας και χρέη εικονολήπτη, έχει βρεθεί μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε όλες του τις περιοδείες. Υπάλληλος της ΕΡΤ μαζί με τον σκηνοθέτη Μανώλη Παπανικήτα, διαχειρίζονταν την προβολή του πρωθυπουργού στα τηλεοπτικά μέσα.

Η ανάρτηση στο Facebook

Πηγή:  iefimerida.gr