Φρίκη στη Βενεζουέλα: Μέλη συμμορίας κόβουν τα αυτιά 13χρονου πριν τον σφάξουν με ματσέτα!

Το αγόρι ήταν θύμα μίας από τις «megabandas» από τις πλέον αιμοσταγείς εγκληματικές συμμορίες με «αδυναμία» στις απαγωγές, εκβιασμούς και στοχευμένες δολοφονίες

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από την τρομακτική στιγμή που ένας 13χρονος από τη Βενεζουέλα βασανίζεται προτού εκτελεστεί από μία εκ των πιο αδίστακτων συμμοριών της χώρας.

Οι εικόνες που προέρχονται από βίντεο, το οποίο δεν έχει δημοσιοποιηθεί λόγω πρωτοφανούς αγριότητας, δείχνουν τον 13χρονο δεμένο και φιμωμένο και τους βασανιστές του να μιλούν για χρήματα και ένα σπίτι. Στη συνέχεια ένας άντρας κραδαίνοντας ένα μαχαίρι του κόβει τα αυτιά πριν του καταφέρει μερικά βάναυσα χτυπήματα στο λαιμό με μία ματσέτα, σκοτώνοντάς τον.

Λέγεται ότι το αγόρι ήταν θύμα μίας από τις «megabandas» της Βενεζουέλας, εγκληματικές συμμορίες με «αδυναμία» στις απαγωγές, εκβιασμούς και στοχευμένες δολοφονίες. Το βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το News.com.au.

Σύμφωνα με εγκληματολόγους, στη Βενεζουέλα δρουν τουλάχιστον 19 τέτοιες συμμορίες, με την κάθε μία να αποτελείται από 30 έως 60 άτομα και με πεδίο δράσης σε πολλές πολιτείες της χώρας.

Σύμφωνα με έκθεση του 2017 του Παρατηρητηρίου της Βενεζουέλας για τη Βία η χώρα παραμένει η δεύτερη πιο βίαιη χώρα στον κόσμο πίσω από το Ελ Σαλβαδόρ, που διατηρεί τον υψηλότερο δείκτη δολοφονιών.


Δείτε βίντεο:
Φρίκη στη Βενεζουέλα: Κόβουν τα αυτιά 13χρονου πριν τον σφάξουν με ματσέτα