ΝΔ: Γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τον «ακτιβισμό» του Ρουβίκωνα στην ομιλία του Τσακαλώτου;

Ανακοίνωση-σχόλιο για την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στην εκδήλωση της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.

Η νέα «ενέργεια» του Ρουβίκωνα, σημειώθηκε σε εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΒΕΑ, όπου ομιλητής ήταν ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τακαλώτος.

Μέλη της συλλογικότητας παρενέβησαν την ώρα που βρισκόταν στο βήμα ο κ. Τσακαλώτος, σηκώθηκαν και άρχισαν να πετάνε τρικάκια ενώ φώναζαν παράλληλα συνθήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως 2-3 άτομα πλησίασαν το έδρανο που απηύθυνε ομιλία ο υπουργός Οικονομικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Αναρωτιόμαστε γιατί έγιναν προσαγωγές μετά τoν “ακτιβισμό” του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μιλούσε ο κ. Τσακαλώτος.

Σε ανάλογες “ακτιβιστικές ενέργειες” στη Βουλή, σε Πρεσβείες ακόμη και στο Πεντάγωνο, οι συγκεκριμένοι έφευγαν ανενόχλητοι, ενίοτε χρησιμοποιώντας τα περιπολικά ως ταξί, κατ’ εντολή του κ. Βούτση.

Σε κάθε περίπτωση, χαιρετίζουμε την απόφαση της Kυβέρνησης να μην παρενοχλεί ο Ρουβίκωνας το κόμμα και της ευχόμαστε να συνειδητοποιήσει ότι ο νόμος δεν πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν θίγεται ο ΣΥΡΙΖA».

eleftherostypos.gr