Λοβέρδος: Η πατρίδα είναι ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας και της κυβερνητικής ανεπάρκειας

 

Επισημαίνει σε δήλωσή του πως «Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως αρχικά ανέμενε η ελληνική κυβέρνηση, ως ένα κοινότυπο μεθοριακό επεισόδιο δηλαδή»

Για τουρκική προκλητικότητα αλλά και κυβερνητική ανεπάρκεια κάνει λόγο ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτών.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και μέλος της επιτροπής Εξωτερικών υποθέσεων και Άμυνας επισημαίνει σε δήλωσή του πως «Η υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών δεν εξελίχθηκε δυστυχώς όπως αρχικά ανέμενε η ελληνική κυβέρνηση, ως ένα κοινότυπο μεθοριακό επεισόδιο δηλαδή».

«Οι συνθήκες των πραγμάτων υπαγορεύουν το συμπέρασμα οτι η πατρίδα βρίσκεται ανάμεσα στις συμπληγάδες της τουρκικής προκλητικότητας κυρίως αλλά και της κυβερνητικής ανεπάρκειας» τονίζει ο κ. Λοβέρδος για να προσθέσει «Επειδή όμως η πατρίδα αξίζει περισσότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ εμείς συμβάλλουμε ψύχραιμα και υπεύθυνα στην αντιμετώπιση της κρίσης και στηρίζουμε κάθε ενέργεια που θα οδηγήσει στην γρήγορη απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών».

protothema.gr