Κλείνει… το μάτι σε Φ. Γεννηματά και Στ. Θεοδωράκη ο Αλ. Τσίπρας

 

Κλείνει το μάτι σε Φώφη Γεννηματά και Σταύρο Θεοδωράκη ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου και επιχειρεί να βάλει απέναντι μόνο τη Νέα Δημοκρατία.

Μοιράζοντας συγχωροχάρτια ακόμη και προς το ΠΑΣΟΚ της Φ. Γεννηματά, ο Δ. Τζανακόπουλος δήλωσε, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, πως «η μοναδική πολιτική δύναμη που συνεχίζει τη λογική του παλιού συστήματος και καλλιεργεί σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα είναι η Ν.Δ.»

Για να βεβαιωθεί μάλιστα ότι το μήνυμα έχει περάσει επανήλθε λέγοντας ότι στην πραγματικότητα προνομιακές σχέσεις με επιχειρηματικά συμφέροντα η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που έχει όλα αυτά τα χρόνια.

Η δήλωση αυτή τη δεδομένη στιγμή προκαλεί όπως είναι φυσικό, έντονα ερωτήματα, πολύ δε περισσότερο όταν η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει σύρει στην προανακριτική με τη γνωστή τακτική της σκανδαλολογίας, εν ενεργεία κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται μετά την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να καλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Δεν πρέπει όμως να παραληφθεί το γεγονός πως το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται να επιτίθεται στη Ν.Δ., αποκλειστικά την ώρα που στο πολιτικό προσκήνιο κυριαρχεί η συγκρουσιακή κατάσταση με τον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, καθώς και η πληροφορία πως αναζητεί δεκανίκια για να παραμείνει στην εξουσία.

Το άρθρο δεν έχει κανένα σχόλιο
Του Βασίλη Βησσάριου
liberal.gr