Μήνυμα Μητσοτάκη στη Β.Ελλάδα: Δεν θα ανεχθώ το γεωγραφικό διχασμό της χώρας

Τα όσα ακολούθησαν το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και τα όσα είχαν προηγηθεί πριν ένα χρόνο με τις αρνητικές αναφορές του Ιβάν Σαββίδη για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αλήθεια ότι είχαν «τραυματίσει» τη σχέση της Νέας Δημοκρατίας με πολλούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης  και τους βουλευτές Βορείου Ελλάδος της ΝΔ, επιχειρεί να κλείσει τις πληγές αυτές.

«Ως πρόεδρος της ΝΔ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθώ οποιαδήποτε υπόνοια γεωγραφικού διχασμού της χώρας. Στόχος μας είναι ανάπτυξη και ευημερία για όλους τους Έλληνες», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, συμπληρώνοντας ότι πρέπει, μέσω των στελεχών της η ΝΔ, να επαναφέρει την έντονη πολιτική και συναισθηματική σχέση με τη Β. Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη.

Ταυτόχρονα αναφερόμενος στο αναπτυξιακό συνέδριο, που πραγματοποιεί σήμερα στην πόλη ο ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση σημειώνοντας ότι «υποβάθμισε τη Θεσσαλονίκη και ρήμαξε τη Β. Ελλάδα. Όλη η υποβάθμιση και εγκατάλειψη της πόλης καθρεπτίζεται στο άχρηστο για την πολιτική αλλά χρήσιμο για ρουσφέτια, γραφείο του Πρωθυπουργού στην πόλη».

Πηγή: iefimerida.gr