Τα ΜΑΤ στον Πειραιά για την ομιλία Τσακαλώτου

Φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στην πλατεία Κοραή – Χρήση χημικών έκαναν οι δυνάμεις της Αστυνομίας – Ένταση και έξω από το ξενοδοχείο όπου έχει προγραμματιστεί η ομιλία του υπουργού Οικονομικών

Ένταση επικρατεί αυτήν την ώρα στην πλατεία Κοραή, στον Πειραιά. Οπαδοί του Ολυμπιακού και κάτοικοι του Πειραιά, αντιδρώντας στην προγραμματισμένη ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε ξενοδοχείο της περιοχής, έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο και βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες απώθησαν τους περίπου 100 συγκεντρωμένους, κάνοντας χρήση χημικών.

Εξαιτίας της έντασης, έχει κλείσει η Ηρώων Πολυτεχνείου, ενώ υπάρχουν προβλήματα και καθυστερήσεις στην κυκλοφορία από το Δέλτα Φαλήρου.

Νωρίτερα, κρανοφόροι κινήθηκαν έξω από το ξενοδοχείο «Theoxenia», όπου πρόκειται να μιλήσει κ. Τσακαλώτος, αλλά απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.

Πριν από λίγη ώρα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ, συνεπικουρούμενες από δυνλαμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν και απώθησαν τους συγκεντρωμένους ακόμα πιο μακριά από το ξενοδοχείο, όπου έχει προγραμματιστεί η ομιλία του υπουργού Οικονομικών.

epeisodia_06
epeisodia_02
epeisodia_03
epeisodia_04
epeisodia_08
epeisodia_09

Δείτε βίντεο

 

protothema.gr