Θεοδωράκης: Πρόβλημα του Τσίπρα και της χώρας ο Καμμένος -Οι εξαλλοσύνες του δημιουργούν προβλήματα

Τα πράγματα που κάνει ο Πάνος Καμμένος- είτε ως υπουργός Αμυνας, είτε ως πολιτικός- δεν εξυπηρετούν το εθνικό συμφέρον, δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μετά τη συνάντησή του με τον Νίκο Κοτζιά.

«Ο κ. Καμμένος είναι πρόβλημα του κ. Τσίπρα, δεν είναι πρόβλημα δικό μου, και φοβάμαι ότι είναι και πρόβλημα της χώρας», είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, σχολιάζοντας τις νέες δηλώσεις του υπουργού Αμυνας κατά της Τουρκίας και του Ταγίπ Ερντογάν.

«Οι εξαλλοσύνες του και οι υπερβολές του, είτε με στολή παραλλαγής, είτε με κοστούμι πολιτικού, μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα», συμπλήρωσε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Κοτζιάς, πέρα από το Σκοπιανό ενημέρωσε τον επικεφαλής του Ποταμιού και για τα ελληνοτουρκικά, στη συνάντησή τους που διήρκεσε 1,5 ώρα.

«Υπάρχει μία διάθεση, νομίζω, τουλάχιστον στα ελληνοτουρκικά, να μην αφήσουμε έναν χώρο διχασμού στην Ελλάδα και να πιστέψει ο Ερντογάν ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς για μεγαλύτερα παιχνίδια», είπε ο κ. Θεοδωράκης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ενώ δήλωσε ότι δεν θέλει να ασκήσει κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης για αυτό το θέμα, καθώς «προέχει η επιστροφή των δύο παιδιών στην πατρίδα και μετά να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας για τα λάθη που γίνονται στην αμυντική πολιτική της χώρας».

Πηγή:  iefimerida.gr