ΝΔ για δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία: Είναι «Δούρειος Ιππος» του ΣΥΡΙΖΑ

Με επίθεση στη ΝΔ στο πρόσωπο της Μαρίας Σπυράκη κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία.

Η επίθεση αφορά σε αναφορές όπως «Η ‘πράσινη’ Μαρία επιτίθεται στη ‘Δημοκρατία’ επειδή την ενοχλούν τα πρωτοσέλιδά της». «Υβρεις, μίσος και χυδαιότητες από την αλαζονική διπλοθεσίτισσα εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ!»

Το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας απαντά στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία»

«Επειδή η εφημερίδα «Δημοκρατία», όπως προκύπτει από το σημερινό πρωτοσέλιδό της, παραδόξως εξέλαβε ως προσωπικές τις χθεσινές δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου και Ευρωβουλευτή κυρίας Μαρίας Σπυράκη, η Νέα Δημοκρατία διευκρινίζει:

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, που διατείνεται ότι υποστηρίζει την Κεντροδεξιά Παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από έναν Δούρειο Ίππο του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκδότες της άλλωστε όχι μόνον έχουν προνομιακές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη, αλλά δεν διστάζουν να τις εκθέσουν και σε δημόσια θέα, με κοινές εξόδους τους τα βράδια με Υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πολίτες που στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να γνωρίζουν τον πραγματικό ρόλο του συγκεκριμένου εκδοτικού συγκροτήματος. Όχι μόνον υποθάλπει τα έργα και τις ημέρες της σημερινής Κυβέρνησης, αλλά συχνά πυκνά προπαγανδίζει απόψεις ακόμη και της Χούντας.

Με απλά λόγια η “Δημοκρατία” όχι μόνο δεν στηρίζει τον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να φύγει η χειρότερη Κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης, αλλά τον υπονομεύει διαρκώς, εκτελώντας πιστά όσα της επιτάσσει η ανίερη συμμαχία της με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Επίθεση Αδωνι στην εφημερίδα Δημοκρατία

Σφοδρή επίθεση στην εφημερίδα Δημοκρατία εξαπέλυσε και ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 καλώντας όπως είπε τους νεοδημοκράτες να μην ακουμπάνε καν την συγκεκριμένη εφημερίδα. Ωστόσο η αρχή της τοποθέτησης του ήταν σαρκαστική

«Είμαι στα όρια του να στείλω εξώδικο στην εφημερίδα Δημοκρατία και πολύ σκληρό μάλιστα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που το πρωτοσέλιδο της βρίζει άλλους από τη Νέα Δημοκρατία και όχι εμένα. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και χτύπημα κάτω από τη μέση από τον κ. Φιλιππάκη . Παρακαλώ να με βρίζει κάθε μέρα.
Τώρα για να μιλήσουμε σοβαρά η εφημερίδα Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Είναι εφημερίδα του Πανο Καμμένου. Στηρίζει τον Πάνο Καμμένο άρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Την στηρίζει πιο πονηρά, την χτυπάει και λίγο, βάζει και κανα ένθετο με τη ζωή του δικτάτορα Παπαδοπούλου και μετά το παίζει δήθεν παράταξη για να πετάξει δηλητήριο. Δεν έχει καμία σχέση αυτή η εφημερίδα με τη Νέα Δημοκρατία . Είναι ότι χειρότερο και καλώ τον κάθε Νεοδημοκράτη όχι μόνο να μην το διαβάζει αλλά να μην την ακουμπάει καν».

Πηγή: iefimerida.gr