Ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ενωση Κεντρώων ο βουλευτής Γιώργος Κατσιαντώνης -Φήμες για προσχώρηση στη ΝΔ

Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης με επιστολή του στη Βουλή ανακοίνωσε σήμερα την ανεξαρτητοποίησή του από το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη.

Ο βουλευτής αναμένεται να κάνει δηλώσεις στο γραφείο των δημοσιογράφων στη Βουλή, αλλά παραμένει ασαφές αν ταυτόχρονα θα ανακοινώσει την προσχώρησή του σε άλλο κόμμα.

Φημολογείται ότι πρόθεση του βουλευτή είναι να προσχωρήσει στη Νέα Δημοκρατία.

Δήλωση Κατσιαντώνη μπροστά στις κάμερες

«Πριν λίγα λεπτά έστειλα επιστολή ανεξαρτητοποίησης στον πρόεδρο της Βουλής. Έχω στείλει μία δεύτερη επιστολή στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων εξηγώντας ακριβώς τους λόγους που πήρα αυτή την απόφαση. Το 2015 ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου της ένωσης κεντρώων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στο πολιτικό στίβο. Οι προσδοκίες ήταν πολλές, δυστυχώς τα τελευταία δυόμισι χρόνια όλες αυτές οι προσδοκίες έχουν εξαφανιστεί. Ελπίζω και εύχομαι ότι με την επιστολή που έχω στείλει στον πρόεδρο της ένωσης κεντρώων θα καταλάβει τους λόγους και θα κλείσουν με αυτή την επιστολή και οι πολιτικές διαφορές που έχουμε .

Σε ερώτηση αν θα προσχωρήσει στην Νέα Δημοκρατία απάντησε «Δεν θα πάω στη Νέα Δημοκρατία αυτή τη στιγμή θα μείνω ανεξάρτητος βουλευτής θα συνεχίζω να ασκώ τα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα, θα συνεχίσω να δίνω τους αγώνες για τον κόσμο του νόμου Λάρισας και είναι κάτι που τους επόμενους μήνες θα πρέπει να καθίσω και να σκεφτώ σοβαρά για την επόμενη κίνηση.
Υπήρχαν πολλές πολιτικές διαφορές μέσα στην Ενωση Κεντρώων».

Πηγή: iefimerida.gr