Κόνσολας: «Ενας Πρωθυπουργός από άλλο πλανήτη ανακάλυψε αύξηση του τουρισμού σε Μυτιλήνη και Χίο» |

« Ένας Πρωθυπουργός από άλλο πλανήτη, ανακάλυψε αύξηση του τουριστικού ρεύματος στη Λέσβο και στη Χίο» σχολίασε ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ και βουλευτής Δωδεκανήσου Μάνος Κόνσολας τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Μυτιλήνη.

«Η μόνη αύξηση που έχει την υπογραφή του κ. Τσίπρα, είναι η αύξηση του αριθμού των παράνομων μεταναστών και προσφύγων που εγκλωβίζονται σε αυτά τα νησιά. Μαζί με την αύξηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ» πρόσθεσε ο κ. Κόνσολας.

Κατηγόρησε δε τον πρωθυπουργό ότι «διέλυσε ο ίδιος τον τουρισμό σε αυτά τα νησιά με την πολιτική που ακολουθεί στο μεταναστευτικό».

«Αντί να πει μια συγνώμη στους πολίτες αυτών των νησιών και τους επαγγελματίες, τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους στον τομέα του τουρισμού σε αυτά τα νησιά, τους κοροϊδεύει με τον πλέον κυνικό τρόπο.

Τους απειλεί και τους κουνάει το δάχτυλο, επειδή αντιδρούν στη μετατροπή των νησιών τους σε αποθήκες ανθρώπων και χώρους εγκλωβισμού που έχει αποφασίσει ο ίδιος».

Κατά τον κ. Κόνσολα «τουρισμός και μεταναστευτικό δεν πάνε μαζί. Στη λογική όμως του κ. Πρωθυπουργού δεν έχει θέση ο τουρισμός. Άλλωστε ‘’όσοι ασχολούνται με τον τουρισμό δεν είναι ψηφοφόροι μας΄΄. Αυτή είναι η λογική του».

Τέλος, ο τομεάρχης Τουρισμού της ΝΔ «πριν από λίγα χρόνια, από τη Μυτιλήνη πάλι, ο κ.Τσίπρας είχε ζητήσει τη διάλυση των ΜΑΤ. Χθες χρειάστηκε τη βοήθεια των ΜΑΤ για να αισθανθεί ασφαλής και να αποστειρώσει το χώρο που συγκεντρώθηκαν οι ελάχιστοι χειροκροτητές του. Γιατί οι πολίτες και οι φορείς της Μυτιλήνης και της Χίου ήταν απέναντι του».

Πηγή:  iefimerida.gr