Θα σας άρεσε να σας πουν στο twitter ότι κάνετε βίζιτες – Άγρια κόντρα Άδωνι-Παπαδοπούλου

Άγρια αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και βουλευτών της ΝΔ έχει ξεσπάσει με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι που έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τη συζυγό του, στο Μονακό για να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1. 
Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣKAI. Προσκεκλημένη της εκπομπής «οι αταίριαστοι», η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ ρωτήθηκε για το ταξίδι του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.

Η Μανταλένα Παπαδοπούλου χαρακτήρισε «ιδιωτική επίσκεψη» τη μετάβαση του κ. Καμμένου στο Μονακό και συνέχισε: «Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο».

Η αναφορά της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στον Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε την έκρηξη του αντιπροέδρου της ΝΔ
«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ’ όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί. Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχύρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος

Γεωργιάδης: «Δεν είναι χυδαιότητα το τουίτ το χθεσινοβραδυνό του κ. Καμμένου;» .

Παπαδοπούλου: «Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας».

Γεωργιάδης: «Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό; Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας».

Παπαδοπούλου: «Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις.Εσείς εκχυδαϊσατε την πολιτική ζωή».

Γεωργιάδης: «Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας. Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;».

Παπαδοπούλου:«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα. Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε».

Γεωργιάδης: «Δεν είμαι καθόλου ήρεμος».

eleftherostypos.gr