ΝΔ για κυβέρνηση: Αυτοί θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα

«Πανικόβλητη η κυβέρνηση», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, συμπληρώνοντας «για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν»

Ανακοίνωση-απάντηση, σχετικά με τα όσα ισχυρίζεται η κυβέρνηση για «αναοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη», του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Η κυβέρνηση είναι πλέον πανικόβλητη», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της, συμπληρώνοντας: «διότι εισπράττει σε όλα τα μέτωπα την αγανάκτηση και την περιφρόνηση των πολιτών. Στην απελπισία της, το μόνο που της μένει είναι οι συκοφαντίες και η λάσπη».

«Το Μέγαρο Μαξίμου έφτασε χθες στο σημείο να αναφερθεί σε δήθεν «ανοιχτά θέματα με τη Δικαιοσύνη» του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προαναγγέλλοντας μια ακόμη παρακρατική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα η κυβέρνηση ανακαλύπτει εχθρούς σε επιχειρηματικά συμφέροντα με τα οποία απροκάλυπτα συναλλασσόταν», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Τα σχέδια και οι αθλιότητές τους δεν θα περάσουν. Οι ίδιοι θα καταρρεύσουν και όχι η χώρα», τονίζεται.

protothema.gr