Δείτε το τρομερό σπίτι που πουλάνε η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι [εικόνες]

Τα χρήματα που έχουν βγάλει μαζί και τα χρήματα που συνεχίζουν να βγάζουν είναι αμύθητα. Πολύ λογικά έχουν αρκετά σπίτια στην κατοχή τους. Στη Νέα Υόρκη μάλιστα διαθέτουν δύο. Το ένα απ΄αυτά η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι προσπαθούν να το πουλήσουν εδώ και 3 χρόνια. Και φαίνεται πως βρήκαν τον αγοραστή.

Παρά το ότι η αρχική τιμή πώλησης της τεράστιας μεζονέτας ήταν στα 17 εκατομμύρια δολάρια, το ζευγάρι αναγκάστηκε να κατέβει πάρα πολύ για να μπορέσει να το πουλήσει. Έτσι, το ποσό που θα βάλουν στις τσέπες τους είναι στα 13 εκατομμύρια και 950 χιλιάδες δολάρια.

Το σπίτι αυτό είχε αγοραστεί από την Ζιζέλ και τον Τομ το 2013 έναντι 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Θεωρώντας ότι η διαμονή τους εκεί θα αύξανε την αξία, ανέβασαν την τιμή κατά 3 εκατομμύρια. Τελικά όχι μόνο δεν κέρδισαν, αλλά πήραν και ελάχιστα λιγότερα.

Μιλάμε όμως και για ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα έκτασης 310 τετραγωνικών περίπου, που διαθέτει και μια τεράστια πισίνα συν ένα γυμναστήριο για να γυμνάζονται ο Τομ και η Ζιζέλ. Το σπίτι είναι επενδυμένο με ξύλο και μαρμάρινες επιφάνειες, έντονο το λευκό χρώμα και διαθέτει δερμάτινη επένδυση στα έπιπλα που είναι η καλύτερη στον χώρο.

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές για το διαμέρισμα.

Όσο για τη θέα, δεν χρειάζεται να πούμε κάτι. Όλη η Νέα Υόρκη στο πιάτο.

Η Ζιζέλ και ο Μπρέιντι πάντως έχουν φροντίσει από τον περασμένο Απρίλιο. Τότε ήταν που αγόρασαν ένα σπίτι 20 εκατομμυρίων δολαρίων για να βάλουν ένα κεραμίδι πάνω από τα παιδιά τους (sic).

eleftherostypos.gr