Γρ. Ψαριανός: Στο νταραβέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι απέναντι

Διαδικτυακή κόντρα μεταξύ των στελεχών του Ποταμιού ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης μετά από την ανάρτηση του βουλευτή του Γρηγόρη Ψαριανού που έκανε λόγο για πρόβλημα στρατηγικής στο κόμμα.

Ο κ. Ψαριανός σημείωσε ότι «Ο κόσμος που το εγκατέλειψε, έφυγε προς την κατεύθυνση που κοιτάζει και η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν απομείνει» ενώ καταφέρθηκε και εναντίον του Σταύρου Θεοδωράκης τονίζοντας ότι «ο επικεφαλής και ένα μικρό τμήμα της ηγετικής ομάδας κοιτάζουν ή/και κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια συζήτηση μεταξύ του βουλευτή Γιώργου Μαυρωτά και του Γρηγόρη Ψαριανού με τον δεύτερο να αναφέρει ότι δεν θα παραστεί στο Συνέδριο.

 

Επίθεση Ψαριανού και σε συνέντευξη

Λίγες ώρες αργότερα, σκληρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της οικογένειάς του καθώς και του Σταύρου Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, με αφορμή την υπόθεση της ρύθμισης των δανείων της οικογένειας Τσίπρα.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο κ. Ψαριανός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ο Τσίπρας μεγάλωσε με τις εργολαβίες του Παττακού» και παρέπεμψε στη δικαιοσύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση, τονίζοντας ότι υπάρχουν σημεία που χρειάζονται διευκρινίσεις από την οικογένεια του πρωθυπουργού.

«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο, δεν μπορείς για τόσο πολύ καιρό να παραπλανάς τόσο πολύ κόσμο», είπε, σχολιάζοντας, την υπόθεση της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας που κατέθεσαν τα αδέλφια του πρωθυπουργού για να λάβουν έργο ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Ειδικότερα ο κ. Ψαριανός τόνισε: «Η δικαιοσύνη θα προσπαθήσει να κάνει τη δουλειά της» και συμπλήρωσε ότι: «υπάρχουν εργαλεία επιρροής της δικαιοσύνης πόσο μάλλον για τον αδελφό και την αδελφή κάποιου κορυφαίου στελέχους της κυβέρνησης ο οποίος έπαιρνε πλαστές ενημερότητες και αυτοδανειοδοτούσε τις επιχειρήσεις του.

Κάτι μπαμπάδες είχαν μια άλλη εταιρεία που την έλεγαν ΣΚΑΠΑΝΕΑ η οποία αυτοχρηματοδοτούνταν από τη χούντα, αυτοχρηματοδοτούσε τον εαυτό της, έφτιαξε τους μισούς δρόμους της Κρήτης και σε πολλά μέρη της Ελλάδας δημόσια έργα. Έπαιρνε, δεξαμενές, λιμάνια , δρόμους…  από τον Παττακό, από τον Μακαρέζο, από τον Παπαπδόπουλο και αυτή είναι μια εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο Παύλος Τσίπρας, ο Ηρακλής Τσίπρας- ο αδελφός του, θείος δηλαδή του κορυφαίου στελέχους της ψεκασμένης Αριστεράς ….».

Παράλληλα, ο κ. Ψαριανός εξαπέλυσε επίθεση και για το θέμα της οικογενειοκρατίας. «Εδώ έχουμε μια αριστερή προοδευτική κυβέρνηση η οποία δανειοδοτεί το συγγενολόι της,  αλλάζει μέσα στη νύχτα με τροπολογία το νόμο για να καλύψει την πλαστογραφία και ότι άλλο, με βάση τα ρεπορτάζ των Παραπολιτικών που ήταν εξαιρετικά διαφωτιστικά και καθόλου «κατά παραγγελία» όπως είπε κάποιο κοριτσάκι της πρώτης φοράς ψεκασμένης αριστεράς… Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν οι βεβαιώσεις από το ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο Μηχανικών Εργοληπτών Δημοσίων Έργων) ότι ποτέ δεν κόπηκε τέτοια ενημερότητα… είναι στοιχεία ακλόνητα» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Όσον αφορά τα εσωκομματικά του Ποταμιού, ο κ. Ψαριανός υπογράμμισε για άλλη μια φορά τη διαφοροποίησή του σε σχέση με την γενική τάση ταύτισης του κόμματος με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ορισμένα πολιτικά ζητήματα. «Στο νταραβέρι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είμαι απέναντι», είπε χαρακτηριστικά και εξαπέλυσε σκληρή κριτική προς τον Σταύρο Θεοδωράκη δηλώνοντας ότι «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ.

liberal.gr