Απίστευτο tweet του Π. Καμμένου την ώρα που η χώρα ακόμα θρηνεί

Ο Πάνος Καμμένος μετά τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας επενδύει στα σενάρια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και την ώρα που η χώρα θρηνεί ήδη 88 νεκρούς ασχολείται με Novartis, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΤΤ προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι εκτός της άναρχης δόμησης και των κακών καιρικών συνθηκών, οι εμπρησμοί θα ενταχθούν στο αφήγημα ως αντίδοτο της κυβερνητικής ανικανότητας.

Χωρίς να έχει μέχρι τώρα πει οτιδήποτε για την τραγωδία και έχοντας επιρρίψει την ευθύνη στην άναρχη δόμηση και τους κατοίκους, επιχειρεί να επαναφέρει τα περί πάταξης της διαφθοράς αφήνοντας υπονοούμενα για το ποιοι κατά τη γνώμη του θέλουν αποσταθεροποίηση και μέσω του λογαριασμού του στο twitter αναφέρει τα εξής:

«ΤΤ, CDS, Novartis, ΚΕΛΠΝΟ. Ξέπλυμα παντού και τελική φάση για τους ναρκέμπορους του Noor1 και τον εκδότη βαποράκι τελικά ποιος θέλει αποσταθεροποίηση της Χώρας ποιος σκοτώνει χωρίς αναστολή αρκεί να γλυτώσει; Αυτός που για χρήμα δολοφονεί με ηρωίνη Τουρκία» παραπέμποντας σε ένα blog.

O υπουργός που στο BBC δήλωσε ότι «Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες» τώρα ανοίγει νέους δρόμους για την κυβερνητική προπαγάνδα.

Αλήθεια, τι λέει ο πρωθυπουργός και κυβερνητικός του εταίρος για τέτοιες αναρτήσεις, την ώρα που ο αριθμός των αγνοουμένων είναι άγνωστος και πραγματοποιούνται έρευνες στη θάλασσα;

liberal.gr