Επίθεση ΝΔ σε κυβέρνηση για την ανύπαρκτη δημόσια ασφάλεια

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για την δραματική κατάσταση στην ασφάλεια. Τονίζει ότι θα πρέπει επιτέλους να αφήσει την αστυνομία να κάνει την δουλειά της καθώς αυτή την στιγμή εμποδίζεται από ανικανότητα και την αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

«Η Νέα Δημοκρατία το επισημαίνει από καιρό, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί της κυβέρνησης: Με δική της αποκλειστική ευθύνη η κατάσταση στη δημόσια ασφάλεια έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο. Οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να συνειδητοποιήσει ότι η εγκληματικότητα δεν έχει δεξιό ή αριστερό πρόσημο. Η βία είναι μία, είτε υπογράφεται από Ρουβίκωνες, είτε από εγκληματικές συμμορίες που έχουν αποθρασυνθεί από την ανοχή των κυβερνώντων και δεν διστάζουν να αφαιρούν ακόμη και ζωές. Φτάνει πια.

Για όσο χρόνο απομένει μέχρι τις εκλογές αφήστε έστω την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Γιατί αυτό που την εμποδίζει είναι η ανικανότητα και η αδιαφορία των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ».

eleftherostypos.gr