Χρυσόγονος για Τσίπρα: Ο επίδοξος μιμητής του Αντρέα έρχεται νύχτα στη Θεσσαλονίκη

Πώς αντέδρασε ο άλλοτε συνεργάτης του πρωθυπουργού και νυν ανεξάρτητος ευρωβουλευτής με αφορμή την επιχείρηση που στήθηκε μέσα στη νύχτα, για να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας στην πόλη της Μακεδονίας δίχως… παρατράγουδα

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Κώστας Χρυσόγονος, με αφορμή την επιχείρηση που στήθηκε νύχτα για τη μετακίνηση του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Χρυσόγονος χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα «επίδοξο μιμητή» του «original Ανδρέα Παπανδρέου», καθώς, όπως τονίζει, ο δεύτερος επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη με το φως της ημέρας και με υποδοχή από τους οπαδούς του, ενώ ο «μιμητής» επισκέπτεται την πόλη της Μακεδονίας μέσα στη νύχτα, με «μαζική υποδοχή από αστυνομικούς».

«Ο original Ανδρέας Παπανδρέου επισκεπτόταν τη Θεσσαλονίκη στο φως της ημέρας και με μαζική υποδοχή από οπαδούς του. Ο σημερινός επίδοξος μιμητής του έρχεται νύχτα με μαζική υποδοχή από… αστυνομικούς. Η απόπειρα επανάληψης της Ιστορίας καταλήγει σε φάρσα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ο πρωθυπουργός διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα παραμείνει στην πόλη έως και την Κυριακή το μεσημέρι.

Αναλυτικά, αργά το βράδυ της Πέμπτης, στις 11:45 ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στη Θεσσαλονίκη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, καθώς από σήμερα ξεκινάει το πρόγραμμά του εν όψει των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια. Το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο συνοδεύεται από 10 οχήματα της αστυνομίας, ενώ όλοι οι δρόμοι έχουν μπλοκαριστεί προκειμένου να μην υπάρχει επαφή πολιτών με τον Αλέξη Τσίπρα.

protothema.gr