Πόλεμος Καμμένου-Βαξεβάνη-Μαντζουράνη για το αυτόφωρο των δημοσιογράφων

Πόλεμος μεταξύ του Πάνου Καμμένου από τη μια και του Κώστα Βαξεβάνη και του δικηγόρυ Γιάννη Μαντζουράνη από την άλλη, ξέσπασε με αφορμή τη σύλληψη των δημοσιογράφων της εφημερίδας Φιλελεύθερος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ολα ξεκίνησαν μετά το tweet του Γιάννη Μαντζουράνη (που αναπαρήγαγε ο Κώστας Βαξεβάνης στον λογαριασμό του) σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει με νομοθετική πρωτοβουλία να σταματήσει η διαδικασία του αυτοφώρου για τους δημοσιογράφους.

«Η  αυτόφωρη διαδικασία εναντίον δημοσιογράφων για εγκλήματα τελούμενα διά  του Τύπου πρέπει να καταργηθεί με πρωτοβουλία της κυβέρνησης. Η ΕΣΗΕΑ  ορθώς αντέδρασε, κάτι που, για παράδειγμα, δεν έπραξε πρόσφατα κατά τη  σύλληψη Βαξεβάνη μετά από μήνυση Στουρνάρα», έγραφε χαρακτηριστικά το tweet του Γιάννη Μαντζουράνη που αναπαρήγαγε και ο Κώστας Βαξεβάνης.

Πηγή: Πόλεμος Καμμένου-Βαξεβάνη-Μαντζουράνη για το αυτόφωρο των δημοσιογράφων | iefimerida.gr

O Πάνος Καμμένος απάντησε ως εξής στο εν λόγω tweet: «Για την μήνυση Βαξεβάνη κατά Φιλιππάκη της Δημοκρατίας και Τριανταφυλλόπουλου που υπέβαλε κατόπιν συμβουλών σου με ενεργοποίηση του αυτοφώρου κουβέντα Γιάννη η τότε ήσουν συνήγορος του Μαρινάκη ακόμη ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ».

Πηγή:| iefimerida.gr