Το νέο μοντέρνο και μίνιμαλ σήμα της ΝΔ, «ανέβηκε» στα γραφεία της Πειραιώς [εικόνες]

Το νέο έμβλημα του κόμματος, που έχει έναν πολύ μινιμαλιστικό σχεδιασμό και γι αυτό προκάλεσε και αρκετές συζητήσεις, ανέβηκε και κοσμεί πλέον την πρόσοψη του κτηρίου των γραφείων του κόμματος στην οδό Πειραιώς.

Το νέο σήμα έχει κυρίαρχο στοιχείο τον πολύ μοντέρνο σχεδιασμό και την αφαίρεση, ενώ ο χαρακτηριστικός πυρσός επιστρέφει. Ο πυρσός εμφανίζεται ανάμεσα στα αρχικά του κόμματος με έναν ιδιαίτερο και πρωτότυπο σχεδιασμό.

Το νέο λογότυπο της ΝΔ, οπως αναφέρουν στελέχη της ΝΔ, ορίζει τον χώρο της παράταξης αλλά με έναν γραφιστικό τρόπο θα δείχνει ακόμα ότι το κόμμα είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες, αλλάζοντας κατά περίσταση.

«Το νέο σήμα της παράταξής μας σηματοδοτεί ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία και σε νέες ιδέες. Ένα κόμμα που θα ξαναφέρει τους νέους στην πολιτική. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής για την Ελλάδα», περιγράφει η ΝΔ.

Το νέο σήμα της ΝΔ που προκάλεσε πολλά σχόλια ανέβηκε στα γραφεία της Πειραιώς- φωτογραφία eurokinissiΤο νέο σήμα της ΝΔ που προκάλεσε πολλά σχόλια ανέβηκε στα γραφεία της Πειραιώς- φωτογραφία eurokinissi

Το σήμα της ΝΔ έχει έναν πολύ μίνιμαλ σχεδιασμό που ορισμένους τους ξάφνιασε- φωτογραφία eurokinissiΤο σήμα της ΝΔ έχει έναν πολύ μίνιμαλ σχεδιασμό που ορισμένους τους ξάφνιασε- φωτογραφία eurokinissi

Πηγή:| iefimerida.gr