ΝΔ: Άμεση δημοσιοποίηση των στοιχείων για τα μυστικά κονδύλια

Μείζον πολιτικό ζήτημα αποτελούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους, σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, ζητώντας από τους Π. Καμμένο και Ν. Κοτζιά να δημοσιοποιήσουν ό,τι σχετικά στοιχεία έχουν σήμερα κιόλας.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι η διαχείριση των κονδυλίων αφορά το σύνολο της κοινωνίας και όχι μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, και ζητά από τον Α. Τσίπρα να δώσει στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων του κράτους αποτελούν μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο κ. Καμμένος που κατήγγειλε τον κ. Κοτζιά για αδιαφανείς διαδικασίες στη διάθεση των απόρρητων κονδυλίων του ΥΠ.ΕΞ. οφείλει σήμερα κι όλας να δημοσιοποιήσει ό,τι στοιχεία έχει. Όπως και ο κ. Κοτζιάς που προφανώς δεν ζήτησε τυχαία να ελεγχθούν τα κονδύλια που διαχειρίζεται ο κ. Καμμένος ως υπουργός Άμυνας.

Η διαχείριση των κρατικών κονδυλίων δεν αφορά μόνο τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες και τους αλληλοεκβιαζόμενους συναρχηγούς της, αλλά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας οφείλουν να δώσουν στους πολίτες ξεκάθαρες απαντήσεις».

liberal.gr