Το Ποτάμι: Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων

Τη θετική διάθεση του Ποταμιού σε σχέση με την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη εξέφρασε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στο Νews24/7.

«Ο Κ. Μπακογιάννης έχει θετική πορεία στην αυτοδιοίκηση τόσο ως δήμαρχος Καρπενησίου όσο και ως περιφερειάρχης Στεράς Ελλάδας. Βλέπουμε θετικά την υποψηφιότητά του, φυσικά θα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα».

Αντίθετα, δεν εκφράστηκε με τον ίδιο τρόπο για την υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου τον οποίο θα στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής: «Ο Παύλος Γερουλάνος δεν είναι αυτοδιοικητικό στέλεχος είναι πολιτικό πρόσωπο, εμείς είχαμε διαφωνήσει με την άποψή του για την επανίδρυση του ΠΑΣΟΚ, παρόλο που γενικά η παρουσία του στην πολιτική ζωή είναι θετική».

Ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε σε μια εσωτερική δημοσκόπηση που γίνεται στο Ποτάμι για το ποιοι από τους εν ενεργεία δημάρχους και περιφερειάρχες πρέπει να υποστηριχθούν, ενώ θύμισε ότι «η διακηρυγμένη θέση είναι για μια αυτόνομη πολιτική παρουσία του Ποταμιού. Πιστεύουμε ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές ο κόσμος θα καταλάβει ότι είναι χρήσιμη η δική μας παρουσία στη Βουλή. Πιστεύουμε ότι θα πείσουμε τους πολίτες που δεν θέλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ή ΚΙΝΑΛ ότι έχει αξία να μας εμπιστευθούν».

Πηγή: | iefimerida.gr