Ν. Κακλαμάνης: Οι Τσίπρας – Καμμένος παίζουν θέατρο σκιών

«Οι κ.κ Τσίπρας-Καμμένος παίζουν θέατρο σκιών», υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης, σημειώνοντας ότι «το πρωί τσακώνονται, τρώνε μαζί με το μεσημέρι και συμφωνούν σε όλα το βράδυ».

«Δεν νομίζω, ότι υπάρχει Έλληνας ή Ελληνίδα, που να μην έχει καταλάβει το «θέατρο σκιών» που «παίζουν» ο κ. Τσίπρας, με τον κ. Καμμένο σε καθημερινή βάση πλέον. Ό,τι, δηλαδή, τσακώνονται το πρωί, τρώνε μαζί το μεσημέρι και συμφωνούν σε όλα το βράδυ. Το ίδιο και οι περισσότεροι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τις δήθεν επιθέσεις προς τον κ. Καμμένο» δηλώνει ο κ. Κακλαμάνης

«Ουδείς τολμάει να ζητήσει επισήμως το «διαζύγιο». Η πιο τρανταχτή απόδειξη ήρθε με τη παραίτηση Κοτζιά. Ποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ βγήκε να ζητήσει τη καρατόμηση Καμμένου; Κανείς. Και ξέρετε γιατί; Επειδή τρέμουν στην ιδέα να χάσουν την καρέκλα της εξουσίας, που έχουν «γαντζωθεί». Είναι πραγματικά κρίμα για την πατρίδα μας να κυβερνάται από τέτοιους ανθρώπους, που βάζουν πάνω απ΄ όλα το προσωπικό και όχι το πατριωτικό συμφέρον. Είναι το χειρότερο για τη χώρα και δυστύχημα για το λαό μας, αν θα υποχρεωθεί να περιμένει ως τον Οκτώβριο του 2019, για να ξεφορτωθεί έναν πρωθυπουργό που έφτασε στο σημείο να παρακαλεί τους υπουργούς του να του υποσχεθούν ότι δεν θα τον «ρίξουν», τονίζει χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών ο αντιπρόεδρος της Βουλής υποστηρίζει ότι «στην πατρίδα μας ορισμένοι ήδη γίνονται πρόθυμοι πριν προβάλουμε να μάθουμε το αποτέλεσμα στα Σκόπια».

Στο θέμα των συντάξεων, ο κ. Κακλαμάνης δηλώνει ότι η ΝΔ είχε απαιτήσει πρώτη τη μη περικοπή τους και «η κυβέρνηση έχασε τη μοναδική ευκαιρία να τη ψηφίσει και να πάει με ψήφους 300-0 στις Βρυξέλλες να τη διεκδικήσει».

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις Πολάκη, ο κ. Κακλαμάνης κάνει λόγο «βιομηχανία λάσπης που έχει στηθεί από την κυβέρνηση».

Στο θέμα της ασφάλειας υποστηρίζει ότι «η κατάσταση βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου» και σημειώνει ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα εμπεδώσει ξανά το αίσθημα της ασφάλειας για τους Έλληνες».

Αναφορικά με τις επικείμενες αυτοδιοικητές εκλογές , ο κ. Κακλαμάνης ως υπεύθυνος της ΝΔ δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «στις περιφερειακές εκλογές δεν θα υπάρχουν αντάρτικες υποψηφιότητες» και προϊδεάζει ότι «σε επίπεδο δήμων θα υπάρχουν εκπλήξεις».

Τέλος αναφερόμενος στον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης σημειώνει, στη συνέντευξή του, ότι «επί τέλους έχουμε έναν Πρόεδρο, μετά από αρκετά χρόνια, που πάντα μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος, ανοίγει και νέους δρόμους».

liberal.gr