ΝΔ: Αν το Μαξίμου θέλει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά του ΠΑΣΟΚ να ρωτήσει τον Κοτσακά

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου, σημειώνοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου ουδέποτε ήταν στέλεχός της – «Αν ο κ. Τσίπρας θέλει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου»

Σε έντονο ύφος απάντησε η Νέα Δημοκρατία στο Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, που επιχείρησε να της πετάξει το μπαλάκι για την προφυλάκιση του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.

Η Νέα Δημοκρατία καταλογίζει «πλήρη σύγχυση» στον πρωθυπουργό και του υπενθύμισε ότι «ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».

Μάλιστα, η Πειραιώς άφησε αιχμές, καλώντας τον πρωθυπουργό να αναζητήσει πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ από «το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ»

Αναλυτικά, η ΝΔ αναφέρει:

«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».

protothema.gr