Ο Πέτρος Κόκκαλης στηρίζει Μώραλη για τον Δήμο Πειραιά

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον δήμαρχο Πειραιά διαψεύδοντας τα σενάρια περί δικής του υποψηφιότητας – «Ποτέ δεν θα ήθελα και ούτε θέλω να γίνω δήμαρχος»

Την απόλυτη στήριξή του στον δήμαρχο του μεγάλου λιμανιού Γιάννη Μώραλη εξέφρασε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, του Δήμου Πειραιά, Πέτρος Κόκκαλης, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Με τον τρόπο αυτό έβαλε τέλος στα όποια σενάρια είχαν δει το προηγούμενο διάστημα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πρόσωπό του.

«Από τότε που με τίμησαν με την ψήφο τους οι πολίτες τους Πειραιά, τον Μάιο του 2014, έχω εργαστεί με όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της πόλης μας στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, που είναι φίλος μου και κάνει εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά μου για τους επόμενους μήνες και δε σκέφτομαι αυτή τη στιγμή αν και πώς θα συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν θα ήθελα και ούτε θέλω να γίνω δήμαρχος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης.

 

protothema..gr