«Δικός μας είναι αυτός;» -Κι άλλη απίστευτη ατάκα Τσίπρα στο Μάτι [βίντεο]

Η σύσκεψη του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Τρίτη το πρωί στο Μάτι με τους πυρόπληκτους, κατέληξε να είναι ένα ανθολόγιο από «γκάφες», με πρώτη την ατάκα «…Θα τα σπατάλαγες» που είπε ο πρωθυπουργός σε πυρόπληκτη, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκομένους.

Οπως φαίνεται, δεν ήταν η μόνη ατάκα του πρωθυπουργού που δημιούργησε αρνητικές εντυπώσεις. Στο ίδιο βίντεο, ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια καφενειακού τύπου συζήτηση με κατοίκους της περιοχής, είπε και άλλη μια φράση που εντοπίζεται στο τέλος του παρακάτω βίντεο.

Το βίντεο τράβηξε ένας από τους συμμετέχοντες, χωρίς να τον εντοπίσουν οι άνδρες της ασφαλείας η οι άλλοι παρευρισκόμενοι, και το ανέβασε στο you tube. Εκεί, ο Πρωθυπουργός σκύβει κάποια στιγμή (στο τέλος του βίντεο) και ρωτάει την γυναίκα που κάθεται δίπλα του, όταν κάποιος επιμένει να θέλει να τον ρωτήσει κάτι:

«Δικός μας είναι αυτός»;

Γεγονός που δείχνει ότι υπήρχε αυστηρή επιλογή των συμμετεχόντων, ή τουλάχιστον ο κομματικός μηχανισμός είχε φροντίσει να μαζέψει για την σύσκεψη μέλη, φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες ερωτήσεις.

Ούτως η άλλως η σύσκεψη αυτή έχει περάσει στην ιστορία, αφού στο ίδιο βίντεο περιλαμβάνεται η γνωστή ατάκα του Πρωθυπουργού σε πυρόπληκτη που διαμαρτύρονταν για τα χρήματα που έχουν δοθεί ως αποζημιώσεις:

«Και να έπαιρνες τα 2.000 ευρώ, τι θα έκανες; Θα τα σπατάλαγες!» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην γυναίκα που καθόταν απέναντί του. Φράση που έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και όχι μόνο.

Δείτε το «δικός μας είναι;»

Πηγή:| iefimerida.gr