Απάντηση Π. Τατσόπουλου σε Αλ. Τσίπρα για το «απολειφάδι»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα μέσω ανάρτησής του στο facebook εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος μετά την αναφορά του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι η Νέα Δημοκρατία έχει «μαζέψει τα απολειφάδια του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για πολιτική αλητεία του Πρωθυπουργού ενώ σημείωσε ότι την περίοδο που χρημάτισε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν «έδειξε να ενοχλείται».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Τατσόπουλου:

Το απολειφάδι νιώθει την ανάγκη να υπενθυμίσει στον γιγαντόσωμο πρωθυπουργό μας ότι τη διαβόητη “δήλωση” για τη Μισή Αθήνα (που, όπως καλά γνωρίζει ο γιγαντόσωμος, μονάχα “δήλωση” δεν ήταν, ασχέτως εάν απομονώθηκε και διαστρεβλώθηκε) την έκανε τον Νοέμβριο του 2012. Έκτοτε πέρασαν… δεκατέσσερις μήνες έως ότου το απολειφάδι αποφασίσει να εγκαταλείψει τις στοργικές αγκάλες του ΣΥΡΙΖΑ. Σε όλο αυτό το διάστημα ο γιγαντόσωμος δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία του απολειφαδιού στην κοινοβουλευτική του ομάδα. Βλέπετε, οι γιγαντόσωμοι, εκτός από επιλεκτική μνήμη νάνου, συμπαθούν ή αποστρέφονται τα απολειφάδια αναλόγως με τα εκάστοτε πολιτικά τους συμφέροντα. Αυτός είναι άλλωστε διαχρονικά ο ορισμός της πολιτικής αλητείας. Και συγγνώμη από τους αλήτες.

liberal.gr