Στάθης Παναγούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Αυτό είναι το SMS για να φύγουν λεωφορεία από Αθήνα για την ομιλία Τσίπρα

Είπε ότι 100 λεωφορεία φεύγουν από την Αθήνα – Εκτίμησε ότι στις εκλογές, η κυβέρνηση «θα φάει φόλα» στη Βόρεια Ελλάδα

Την άποψη ότι «θα ακολουθήσουν και άλλα» σαν τη μεταγραφή Μεγαλοοικονόμου ή τη θετική στάση Σαρίδη για τον προϋπολογισμό του 2019 εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο Στάθης Παναγούλης.

«Τους έχει τους 151 η κυβέρνηση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν βλέπετε διάφορες ύποπτες μεταγραφές που γίνονται, ο κ. Σαρίδης, η κυρία Μεγαλοοικονόμου. Θα ακολουθήσουν και άλλα, δεν μπορώ να πω περισσότερα, εξάλλου βγαίνουν και τα λένε μόνοι τους σιγά-σιγά» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγούλης σχολίαζοντας ότι «δεν είναι πρακτικές αυτές για ένα αριστερό κόμμα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα SMS ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής διαβάζοντας όλο το μήνυμα που εστάλη: «Φεύγει πουλμαν για Θεσσαλονίκη Παρασκευή 7 το πρωί και επιστρέφει μετά την ομιλία ή την επομένη το πρωί. Όσοι και όσες επιθυμείτει δηλώστε το, είναι δωρεάν η μετακίνηση. Πρέπει να γίνει μεγάλη συγκεντρωση για επικοινωνιακούς λόγους και για λόγους ασφαλείας. Επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο…».
programma1

Σύμφωνα με τον ίδιο «από ό,τι υπολογίζουμε 100 πούλμαν από 50 άτομα θα έφευγαν από την Αθήνα».

Παρόλα αυτά παρατήρησε ότι «έχουν να φάνε τέτοια φόλα από τη Λάρισα και πάνω που δεν το περιμένουν στις εκλογές» εκτιμώντας ότι «σε κανένα νομό της Βόρειας Ελλάδας δεν θα περάσει το 10% ο ΣΥΡΙΖΑ».

protothhema.gr