Οι βόμβες σκάνε η μία μετά την άλλη και η Παπακώστα συστήνει αυτοσυγκράτηση

eleftherostypos.gr         Όπως σημειώνει η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «συστήνω αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν απύλωτο στόμα». «Με αφορμή την έκρηξη, λένε πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα έλεγαν αν πλήρωναν φόρο για αυτά…», έγραψε.

Την στιγμή που οι βόμβες σκάνε η μία μετά την άλλη η η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου συστήνει αυτοσυγκράτηση όσον αφορά τη βομβιστική ενέργεια στο Κολωνάκι.

Οπως σημειώνει η ίδια σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «συστήνω αυτοσυγκράτηση σε όσους έχουν απύλωτο στόμα». «Με αφορμή την έκρηξη, λένε πράγματα τα οποία ποτέ δεν θα έλεγαν αν πλήρωναν φόρο για αυτά…», έγραψε.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkaterinapapakosta.gr%2Fposts%2F2205723409447062&width=500

Βέβαια στην παρούσα φάση θα έπρεπε η κυρία Παπακώστα να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις σχετικά με την έξαρση της ανομίας που παρατηρείται στην Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρός. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι σήμερα εκτός από την βόμβα στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου[διαβάστε εδώ]είχαμε και την απαγωγή το επιχειρηματία στον Πειραιά [διαβάστε εδώ] σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες για την βόμβα που είχε τοποθετηθεί στον ΣΚΑΙ πριν από λίγες ημέρες.