Άδ. Γεωργιάδης για Π. Πολάκη: Θα πάει ισόβια

liberal.gr  Για παρέμβαση στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη κατηγορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης τον Παύλο Πολάκη με ανάρτησή του στο Twiiter, καθώς και ότι «ονοματίζει τους χειριστές των διαφόρων υποθέσεων», επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ζούμε απίστευτες στιγμές».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας που ασκεί πιέσεις και κατονομάζει συγκεκριμένους εισαγγελικούς λειτουργίας, για καθυστέρηση στον χειρισμό υποθέσεων, αναφέρει πως ο κ. Πολάκης «κατηγορεί ονομαστικά το μισό δικαστικό Σώμα για συγκάλυψη», και πως με αυτό τον τρόπο «παρεμβαίνει στην Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη στο twitter:

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ο κ. Γεωργιάδης κάλεσε την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τους χειρισμούς της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην υπόθεση Novartis, προσθέτοντας πως με τα σημερινά δεδομένα οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων είναι απολύτως κενές.

Στον απόηχο της δίωξης σε βάρος του Νίκου Μανιαδάκη, που φαίνεται ότι είναι ένας από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι πλέον αποδεικνύεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης γνώριζε τι έλεγε πέρυσι όταν δήλωνε πως οι μάρτυρες ήταν «πουλάκια που τα έπιασαν στη φάκα» και συνεπώς «κελάηδησαν».

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για καταφανώς στημένη απόπειρα σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, και υποστήριξε πως ο κ. Πολάκης πρέπει να τεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Προσέθεσε πως από την κατηγορία της έσχατης προδοσίας δεν εξαιρείται ούτε η εισαγγελική Αρχή.